Anne @annekakadu

Anne

@annekakadu

Hverdagen med et twist. Bor i Himmerland med mand og børn. Autisme familie 💙Blogger om hverdagen👇🏻Alle 📸 er private og må kun deles efter aftale.

http://annekakadu.dk/

Following
Followers
Posts
Checking Stories
Tak for kram @fruens_univers ❤️. Vi er i Hals ved mine forældre til 🇩🇰som fejres med klassisk Bedstefars skæg 👏🏻og varm kakao med flødeskum. Der kikkes gamle familiebilleder - på papir ✔️- og snakkes minder. Vi griner af fælles træk og gode smil som fx billedet af min mormor der sover med et strå i munden 😅☀️og min mor i sine unge dage med mig på armen. Vi var i Aalborg lufthavn på vej på ferie hos min mormor dengang. 3 generationer. Idag er vi også 3 generationer om kaffebordet 🎂☕️. Jeg sender et kram videre til @katjaastrup @lifebyth @signehomberntsen og @krealiving ❤️.

Tak for kram @fruens_univers ❤️. Vi er i Hals ved ...

Morgenkop ..... Måge - Mega ... eller Blå Blomst ?

Morgenkop ..... Måge - Mega ... eller Blå Blomst ?

🌸☀️Hvad vil du helst have i din pakkepost📦? 🌸🌸🌸 .
.
🌸3 meter Libertystof ? .
🌸2 meter håndtryk stof ?
.
🌸Rose Stem Cell Maske fra PTR ? .
.
🌸Guld serien Anti Age Globel til moden hud fra Yves Rocher ? . . .
.
.
Pakkeposten har været gavmild igen idag og jeg kan næsten ikke vælge hvad jeg skal kaste mig over først 😍Hvad skal jeg starte med syntes du ? .
.
@everythingbeautyy.x @kirstenmarkar @frkmiaa @_frkholm @marlenemarlony @dengladekagekone @lethemil måske ?

🌸☀️Hvad vil du helst have i din pakkepost📦? 🌸🌸🌸 . ...

God onsdag 💦🌊 Bølgetasken er syet med en god lang bund i og et lidt stift hørlærredstof, så den kan holde formen. Her går turen til møde i Aarhus idag.

God onsdag 💦🌊 Bølgetasken er syet med en god lang ...

Slut - kæmpe tillykke til @overhavetunderhimlen 🙌🏻🙌🏻🍀🙌🏻🙌🏻og tak til alle som deltog 💦Konkurrence💦
.
.
Husker du at drikke vand nok hver dag 💦💙😱? Sodastream gør en dyd ud af minimere forbruget af plastik engangsflasker i de små hjem. Tilmed hjælper de med at vi drikker mere vand her i huset. Vi elsker vores Crystal 💦Sodastream maskine, som også var leverandør til weekendens fødselsdag. De nye Fruitdrops 🍏🍐🍋🍊🍓🍑kan give postevand fra hanen en lækker frisk frugtsmag UDEN kalorier✔️eller sukker. UDEN kunstig farve-, søde- eller smagsstoffer ✔️🙌🏻. Der findes nu 6 forskellige varianter. .
Få dråber i en hel flaske boblevand fra Sodastream er perfekt til at nyde i hverdagen eller på festbordet med god samvittighed . De flotte glasflasker matcher fint et veldækket bord. Vi bruger dem hele tiden nu. Har altid et par flasker på køl. .
.
🍀KONKURRENCE🍀 En heldig følger kan vinde 🙌🏻🙌🏻🙌🏻1 Sodastream Crystal maskine til en værdi af 1.300kr og nogle udvalgte fruitdrops. For at deltage skal du ✔️Følge @annekakadu ✔️⃣Like dette opslag ✔️Tagge 2 venner der måske også bør drikke mere vand i hverdagen 💦. Du må gerne deltage flere gange, men ikke med fake/ inaktive  profiler. Konkurrencen slutter på fredag. Held og lykke 🍀🍀🍀 @konkurrencer_for_alle_dk #konkurrence #vind #giveaway #sodastream

Slut - kæmpe tillykke til @overhavetunderhimlen 🙌🏻🙌🏻🍀🙌🏻🙌🏻og tak til alle ...

🌊🌊🌊Fridag- ingen gæster eller skole eller noget som helst andet end at ryde op og nyde dagen. Sønnen er taget en smuttur til Vejle med en musikkammerat fra MGK og datteren læser lektier og nyder sine nye engelske bøger. Nede i kælderen larmer gemalen 🔨🔩🔧for vores kældertrappe er faldet sammen under udgravning af samme😳. Jeg har syet i mit nye 🌊🌊🌊stof fra USA og elsker det print allerede. Ærger mig over at jeg ikke har købt flere meter af det. .
. .
Rekl|: Jeg har modtaget nogle skønne naturlige hudplejeprodukter her de sidste uger. @faaborgpharma har serien Anti-itch der er super god til en vintertør hud på min krop. Den lindrer kløen👏🏻. Godkendt herfra. Jeg ved at mange af jer sæde følgere døjer med eksem og kløende hud - tjek den her serie ud👏🏻. @idunminerals_danmark har lanceret 100% vegansk neglepleje i form af Nail Oil samt Nail Hardener. Dem glæder jeg mig til at prøve. @lebon.oralcare har lanceret økologisk mundskyld med en dejlig intens frisk smag- i forvejen er jeg begejstret for deres tandpasta - og se lige det over lækre fine design👏🏻det kommer i.

🌊🌊🌊Fridag- ingen gæster eller skole eller noget som helst andet ...

Man kan bare ikke få for mange tasker 😊og jeg elsker at sy dem i både Liberty ( som her ) Sanderson eller andre skønne holdbare designs. Det her er store projekttasker som også kan bruges til en strandtur led badetøj og et håndklæde eller andet man rejser let med . De er på @anneskiosk . .
God Weekend☀️

Man kan bare ikke få for mange tasker 😊og jeg ...

🇩🇰🇩🇰🇩🇰Happy Birthday 🇩🇰🇩🇰🇩🇰Min datter slipper teenageårene og hopper ind i 20’erne 🙌🏻idag. Vildt som tiden løber, siger hun.

🇩🇰🇩🇰🇩🇰Happy Birthday 🇩🇰🇩🇰🇩🇰Min datter slipper teenageårene og hopper ind i ...

.
.
.
.
Her er Stegt flæsk og persillesovs til aftensmad for @jonas_a_m og mig selv 🙌🏻 i aften efter sønnens ønske - vi får det nemlig aldrig nærmest. Fyldte maver og mætte efter en dag i Aalborg på @nordkraftaalborg hvor yngsteguldet har spillet - indtager jeg nu sofaen 👏🏻og tænker på at lave endnu en projekttaske imorgen måske.

. . . . Her er Stegt flæsk og persillesovs ...

Tågen ligger tykt her fra start af dagen i Himmerland. Men super smukt. God torsdag.

Tågen ligger tykt her fra start af dagen i Himmerland. ...

Autismemødedag🍀 Vi skifter lidt  imellem ugedagene for vores autismemøder herhjemme i år, da det skal passe med gymnasiets skemaer også. De har “rullende skema” så 2 uger er aldrig ens skemamæssigt, hvilket kan være en udfordring for mange med autisme. Mange skift og kun lidt forudsigelighed. Det forsøger jeg så at skabe sammen med vores autismerådgiver Dorthe Hölck og det lykkes rimeligt godt for tiden✔️. Vi taler også om anerkendende kommunikation, som vi benytter hjemme hos os og meget gerne vil have omgivelserne med på. 
Vi arbejder målrettet fremad for ting skal lykkes 💚. Vi har det OK ✔️med nogle gode fagfolk omkring os også.

Autismemødedag🍀 Vi skifter lidt imellem ugedagene for vores autismemøder herhjemme ...

Slut - kæmpe tillykke til @hittepaasomhed 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🍀🍀🍀🍀🤞🏻KONKURRENCE🤞🏻 I samarbejde med @elements_group kan en heldig følger vinde den nye duft fra CLEAN, som jeg har skrevet om tidligere 👇🏻. Den er at finde både hos Matas og Magasin samt Samling ved jeg. .
.
🍀For at deltage skal du .
.
1️⃣- følge @annekakadu og @elements_group 
2️⃣-Like dette opslag ✔️
.
.
3️⃣- Nominere 2 venner der også vil elske en CLEAN duft. .
.
Vinderen finder jeg på torsdag🍀 held og lykke.

Slut - kæmpe tillykke til @hittepaasomhed 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🍀🍀🍀🍀🤞🏻KONKURRENCE🤞🏻 I samarbejde med ...

One-Time Message!

Feel free to subscribe our youtube channel to listen best deep house music in the world. Thank you for your support.

Subscribe with the YouTube App!