Anne @annekakadu

Anne

@annekakadu

Hverdagen med et twist. Bor i Himmerland med mand og børn. Autisme familie 💙Blogger om hverdagen👇🏻Alle 📸 er private og må kun deles efter aftale.

http://annekakadu.dk/

Following
Followers
Posts
Checking Stories
Mit Guld❤️ @jonas_a_m er kapelmester på Gymnasiets musical hele ugen❤️ Vi glæder os over de unges samvær om musikken 🎸🎺🥁🎷🎹 og de 5 forestillinger de laver sammen.

Mit Guld❤️ @jonas_a_m er kapelmester på Gymnasiets musical hele ugen❤️ ...

Skal I se håndbold i aften ? Jeg syntes det er lidt kedeligt og enormt larmende med alle de skrig og råb og ikke mindst de høje lyde fra deres sko på trægulvet der hviiiiner hele tiden 🤭

Så jeg syr nye projekttasker / Boxe eller måske til blade ? Dullegrej ? Eller puslesager ? Se mere på @anneskiosk 🌸og så skøn lørdag aften til jer .

Skal I se håndbold i aften ? Jeg syntes det ...

Nu må der gerne snart komme lidt farvede blomster op i haven ikke ? 🌸🌸🌸🙈God lørdag til jer

Nu må der gerne snart komme lidt farvede blomster op ...

Hvad skal weekendens mad stå på hos jer ? 🙈Jeg er lidt i vildrede så kunne godt bruge lidt hjælp og inspiration fra jer andre ?
.
Den her ret med bacon og kylling finder du opskrift på på bloggen hvis du søger på “bacon” 🙌🏻

Hvad skal weekendens mad stå på hos jer ? 🙈Jeg ...

Der er dømt Pandekage-vejr 💛Begge børn sidder med snuden i henholdsvis SRO-opgave eller repeterer matematik. Det udløser idag pandekager til at lade energien op og fedtdepoterne 🙌🏻god dem begge. ☃️🌨🌨❄️Har Københavnerne fået sne ? Vi har det kun koldt og gråt endnu ☁️❄️

Der er dømt Pandekage-vejr 💛Begge børn sidder med snuden i ...

Har du en ynglingskop ? Eller har du mange krus og kopper som mig måske ?🙈.... .
Min gemal har i mange år drukket kaffe af mine skønne krus fra Royal Copenhagen - uden problemer . Nu har han sp skiftet det ud med håndværker-stål-termo-krus af de grimmeste af slagsen 😩😩efter han har brugt dem i 6 måneder mens han lavede et værelse i kælderen 🔧🔨🛠⚒🔩🔩Hold nu Kæ.... de er grimme 😩😩og han slæber dem rundt inde i stuen nu hver dag. Ingen designer har tænkt over æstetikken i de metalkrus helt ærligt 😩⚒🔩🔧🔨🛠

Har du en ynglingskop ? Eller har du mange krus ...

Tusind TAK @helle__larsen for dit fine billede af tasken jeg har lavet til dig. Din farvesans i garn er enestående 👌🏻sammen med dit smukke håndarbejde.

Tusind TAK @helle__larsen for dit fine billede af tasken jeg ...

Endelig kom min julegave fra gemalen 🎄 Den smukkeste tekop fra Spode. Så nu er vinduespudseren igang med alle de små sprosser udvendigt på huset, tulipaner i vase snart og så er der weekend☀️GOD fredag til jer

Endelig kom min julegave fra gemalen 🎄 Den smukkeste tekop ...

Rekl: ☀️☀️☀️☀️☀️ Hånden på hjertet 💚 Har du nydt solen idag ? Eller er det kun Jylland der er blevet så rigt begavet hele dagen ?☀️☀️☀️☀️ @bonderose1973 @bettinarindom @mette_myself_and_i @mettesbo .
Lærer I jeres børn at være kritiske overfor hvilke hår og hudplejeprodukter de bruger ? 😇 Jeg tænker fx på økologiske produkter som flere og flere efterspørger. Tager man snakken med sine børn om økologi ?🌱🌱🌱🌱🌱eller køber man det og håber de husker det automatisk hvis de vælger den vej fremover i livet ? Det både være sig økologisk mad, dyner, vin eller som her hår og hudpleje 🌱. .
.
Björn Axen, NaturFarm og Grown Alchemist er gode bud på kvalitetsprodukter til hud og hår med et mere grønt og naturligt udgangspunkt, som vi har på hylderne her hjemme i øjeblikket. Min søn spørger aldrig til indholdsstoffer - min mand heller ikke 🧐 men min voksne datter og jeg gør. Hvordan er det hjemme hos jer med ØKOLOGI ? @marshmello2710 @joanostergaard @marlenemarlony @gittemor.dk

Rekl: ☀️☀️☀️☀️☀️ Hånden på hjertet 💚 Har du nydt solen ...

Dagene går slag i slag her hjemme.
Værelset i kælderen er færdigt til sønnik, så der nu kan spilles 🎸🎹🥁🎧. Søn og gemal skranter dog med helbredet 🤒 og datteren lidt stresset over opstart på endnu et nyt fag til sin uddannelse . Min gigt er i udbrud 😐 på 2. Måned så energien svinger 📉📈sammen med smerter i ledene. Så jeg længes efter lys og forår idag. .
.
Hvornår kommer de fine stedmoderblomster i butikkerne ? Syntes jeg trænger til lidt farver i hverdagen.

Dagene går slag i slag her hjemme. Værelset i kælderen ...

1. dag på gymnasiet og job for børn og mand. Ingen sov over sig 🙌🏻 og nu er der varme boller, blogindlæg om nye produkter og en varm kop te til mig 💗. Har din 1. Arbejdsdag være mild og god ved dig ? @frkmiaa @krealiving  og måske @liselottea og @nuria_blum ?

1. dag på gymnasiet og job for børn og mand. ...

Godmorgen 💛 Skal I på udsalg i dag måske ? Ny sofa ? Vinterjakke der trænger til at skiftes ud eller tøj til ungerne ?

Godmorgen 💛 Skal I på udsalg i dag måske ? ...

One-Time Message!

Feel free to subscribe our youtube channel to listen best deep house music in the world. Thank you for your support.

Subscribe with the YouTube App!