Фестиваль сфери HoReCa @horeca_show_lviv

Фестиваль сфери HoReCa

@horeca_show_lviv

HoReCaSHOW Lviv 📍виставка 📍майстер-класи 📍лекції від провідних рестораторів, готельєрів та барменів. Квитки можна купити за посиланням ⬇️

https://gastroli.ua/en/events/horecashowlviv2018

Following
Followers
Posts
Checking Stories
photo_library Наші дорогі бармени, ми усіх вас вітаємо з вашим професійним святом !!
Бажаємо, міцного здоров`я , творчого натхнення, крутих ідей та додаткові кілька годин на добу😉💪🏻
А цей день ми разом з креативним директором фестивалю Іоаном Янчишиним провели зі студентами. Адже найкращий подарунок для  нас - це професіонали сфери хореки. Надіємось, що виступ Іоана з мотивує і надихне студентів та через декілька років ми побачимо нове прогресивне покоління барменів,які продовжать розвивати сферу гостинності в Україні🥂

Наші дорогі бармени, ми усіх вас вітаємо з вашим професійним ...

Наші друзі з центру опіки сиріт, що на вулиці короленка організували «Теплий вечір». Та розповісти ми вам хочемо про благодійний аукціон, який відбувся у межах вечора аби зібрати гроші та викупити приміщення на вулиці Короленка. Тут функціонував Центр останні чотири роки, а цього року обласна рада це приміщення виставила на продаж. 
Відтак, центру необхідно зібрати кошти щоб викупити приміщення, аби працювати і опікуватись дітьми. Ми усією командою HoReCaSHOW Lviv підтримуємо  центр опіки сиріт  та просимо це зробити і Вас наші колеги, партнери та друзі!! #я_за_центр_опіки_сиріт_на_короленка7

Наші друзі з центру опіки сиріт, що на вулиці короленка ...

photo_library Ось і підійшов до завершення наш #Restoтур. Море інформаніції, ідей , емоцій та вражень.
У понеділок нам вдалось відвідати уже один з символів Львова -шоколадну крамницю «Львівська Майстерня Шоколаду» , ще один з закладів холдингу емоцій Fest. Після ми отримали круту екскурсію та інформацію про історію ресторації «Бачевських» та вдалось поспілкуватись з шеф -кухарем та бренд- барменом ресторації. Поговорили про знамениті сніданки та про неменш знамениті коктейлі з їх оригінальними презентаціями. 
А на завершення ми відправились в один з найкрасивіших закладів Європи «Edem Resort Medical & SPA». Поговорили з Генеральним директором Олексієм Волошиним про здорову їжу та європейський сервіс . Відвідали 5 ресторанів, що знаходяться на тереторії комплексу . Та дізнались нові  напрямки розвитку , які будуть використовуватись в «Edem Resort Medical & SPA»
У вівторок день почали  з мережі бістро «Intempo» . Дізнались, як  створювалась така велика і успішна мережа. Також нам розповіли про ребрендинг закладів та основне привило для всіх працівників «Intempo».
Продовжили ми наше знайомство з закладами, однією з найдавніших кондитерських  Львова «Цукерня». Старовинні рецепти, які передаються з покоління в покоління і залишаються актуальними сьогодні. Та побували у «Ресторації Над Цукернею» , де шеф-кухар ресторану Юра Сенишин розповів про свої знамениті гастро вечері.
І закінчили день дегустацією та екскурсією на пивоварню ресторану «Кумпель» .
А останній день ми провели у Торговому домі «С-проф» , дізнались настільки сучасне кухонне обладнання, може зекономити людські ресурси, сировину ,час приготування та навіть площу, та найважливіше, як за допомогою обладнання отримати стабільну якість та безпечну їжу !!!
Усе це розказали і показали на майстер-класі від Торгового дому «С-проф» та компанії Rational. 
Велике дякуємо рестораторам, що погодились поділитись своїми знаннями та досвідом, які ми впевнені пригодяться нашим учасникам у розбудові їхніх закладів і України в цілому. 
Дякуємо організації ПРООН за таку ініціативу  і учасникам за їх бажання розвиватись. Щиро надіємось, що цей #Restoтур стане тим поштовхом, який допоможе Вам  реалізувати всі плани, ідеї в життя !!

Ось і підійшов до завершення наш #Restoтур Море інформаніції, ідей ...

photo_library Ось ми і перетнули екватор нашого #Restoтур 🥘🍰
Субота розпочалась зі знайомства з улюбленим готелем усіх туристів , що приїжджають до Львова і обожнюють його історичну частину -Atlas deluxe hotel . Дізналися один з секретів від шеф-кухара ресторану, Богдана, як йому вдається працювати з однією командою від відкриття закладу по сьогоднішній момент. Та багато іншої цікавої інформації😉
А другим пунктом став, ще один готельно-ресторанний комплекс -Rafael , який знаходиться уже не в центральній частині Львова , а  за її межами. Приклад багаторічної роботи, як звичайна мийка перетворилась на надзвичайно сучасний готель та ресторан з декількома залами , улюбленими місцями усіх львів`ян для святкування, як днів народжень так і весільних банкетів. Усі тонкощі управління комплексом розказали управляюча Ірина та шеф-кухар Андрій.
А у неділю ми побували у гастропабі «Зелений змій» лаБАРаторія. Цікава концепція та 120 смаків наливок власного виробництва☝🏼😅Дякуємо Тарасу Кіндрату за таку цікаву інформацію.
Емоції та враження уже переповнюють наших учасників, та попереду ще 3 дні і море цікавих концепцій, закладів , страв та ідей😉

Ось ми і перетнули екватор нашого #Restoтур 🥘🍰 Субота розпочалась ...

photo_library Ось і позаду 2 мега насичених дні нашого Resto туру! 🥘
Ми дуже раді, що разом з організацією ПРООН нам вдалось організувати такий крутий захід для обміну досвідом між рестораторами Львівських, Донецьких та Луганських областей  в рамках «Програми відновлення та розбудови миру» Програми Розвитку ОНН в Україні !
Велика подяка Львівській обласній державній адміністрації з якої розпочався наш тур по найкращих закладах Львова 🍰
Другий день ми почали з улюбленого ресторану -кондитерської “Cabinet”
Та цікавої розповіді про концепцію  та історію успіху закладом від власниці ресторану Віталіни, після чого ми отримали змогу побачити серце кондитерської -кухню та на власні очі побачити , як випікаються одні з найсмачніших круасанів у Львові.
Наступною точкою стали ресторани групи Fest «Масони» та «Дуже висока кухня». Усі секрети концепцій закладів холдингу нам розповів піар менеджер  Holding of emotions !FEST Тарас. 
І заключними стали ресторани Кирилла Бобиляка BRATELLO - Italian Grill Restaurant, Churrasco Grill & Beer, Bar Mushly (Бар Мушлі), Churrasco Grill & Wine .Швидкий та дуже пізнавальний екскурс по надзвичайно цікавих та несхожих один на одного закладах . Оригінальні концепції, цікаві ідеї яким немає аналогів.
Перші два дні позаду, а наші учасники уже отримали масу цікавої і корисної інформації для свого бізнесу. Дуже раді, що маємо  можливість підтримувати такі соціальні проекти і дякуємо усім закладам, які долучилася до нашого Resto туру !!
Більше фото👉🏻

Ось і позаду 2 мега насичених дні нашого Resto туру! ...

photo_library Кондитерські тренди 2019 🍿
Новинки в кулінарії і випічці завжди відрізняються не стільки незвичайним смаком, скільки незвичайною формою, і модні тенденції в їжі 2019 - не виняток. Так, в наступному році одними з наймодніших десертів  за версією королівського кондитера Клер Птак стануть:
🍰краффіни;
🍰кейк-попси;
🍰капкейки та макаруни
-Краффіни або крафіни - новий тренд в кулінарії, який сподобається великій кількості людей. Адже, по суті справи, цей десерт є своєрідним гібридом між маффіном і круасаном!
-Кейк-попси припадуть до смаку любителям оригінальних тортів, оскільки цей десерт - не що інше, як торт на паличці! Такий цікавий десерт можна приготувати з класичного бісквітного тіста та інгредієнтів на ваш смак.
-Капкейки та макаруни не можна віднести до кондитерських новинок, але в тому, що вони будуть трендовими десертами 2019 року, можете не сумніватися!

Кондитерські тренди 2019 🍿 Новинки в кулінарії і випічці завжди ...

А ми продовжуємо Вас знайомити з нашою командою, хоча цей мужчина не потребує представлення😉 І всі хто коли-небудь чув про HoReCaSHOW Lviv знають його❤️
@ioann_ya -це не тільки ідейний натхненник фестивалю, але й керівник проекту. 
Так, як знає та любить ресторанну галузь Іван,не любить ніхто, і сильніше за це Іван знає лише де та як,смачно поїсти😁
В 2018  році Іван переплив Босфор, провів десятки майстер-класів і керував таким проектом як Horecashow Lviv🔪
Що ж, залишається тільки здогадуватись, чим цього року нас здивує Іван Янчишин❤️

А ми продовжуємо Вас знайомити з нашою командою, хоча цей ...

Христос Народився !Славімо Його!
Друзі, вітаємо Вас зі світлим і радісним святом Різдва Христового!
Нехай у Вашому домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходять стороною! Бажаємо добра і процвітання! Та щасливого Різдва!💫🎄

Христос Народився !Славімо Його! Друзі, вітаємо Вас зі світлим і ...

photo_library У новий рік з новими планами та ідеями!
Уже з нетерпінням чекаємо цьогорічну HoReCaShow Lviv, щоб втілити усі наші задуми в життя! 
А поки надихаємось та  переглядаємо улюблені кадри 📸❤️

У новий рік з новими планами та ідеями! Уже з ...

Наші дорогі  і шановні колеги, партнери, друзі та усі гості HoReCaShow Lviv. 🎄
Уся наша команда вітає Вас з прийдешніми  різдвяними та новорічними святами!
Цей рік був багатий на нові звершення та досягнення, отож, користуючись нагодою хочемо подякувати Вам за те, що були разом з нами 💚
Друзі, ми від щирого серця хочемо Вам побажати багато нових знань, емоцій, цікавих знайомств та успіхів у всіх починаннях ! В чому обіцяємо допомогти😉
Бажаємо щоб прийдешній рік перевершив усі Ваші очікування та до зустрічі на HoReCaShow Lviv 2019🎄😉

Наші дорогі і шановні колеги, партнери, друзі та усі гості ...

Учасники цьогорічного другого відкритого чемпіонату Укріїни з піци PizzaFest 2018, який відбувся у нас на #horecashowlviv розповідають, що основний секрет смачної піци це-правильно приготоване  тісто. 
Розтягували  учасники тісто в повітрі, адже саме  в повітрі тісто розтягується рівномірно та може стати максимально тонким🍕
Проте основне їх правило, це "Найсмачніша піца робиться з любов'ю".❤️

Учасники цьогорічного другого відкритого чемпіонату Укріїни з піци PizzaFest 2018, ...

photo_library Ось незагорами новорічні свята, які не обходяться без міцних напоїв 🎄🥂
Як бути в тренді та топ-3 напоїв 2018 року:
🥂На зміну трендовому напою минулого літа – Аперолю прийшов класичний Негроні. Італійський коктейль поєднує в собі сухий джин, біттер Campari і червоний вермут
🥂Друге місце серед найпопулярніших алкогольних напоїв – джин з тоніком. В тренді також горілка, віскі, текіла і еспрессо-текіла. До списку трендового алкоголю також увійшло шампанське, яке стало єдиним легким напоєм у рейтингу трендів алкогольних напоїв.
🍹А серед найбільш не модних напоїв  року, опинилося рожеве вино, коктейль Elderflower на основі лікеру або шампанського з бузини, та минулорічний фаворит Апероль-шприц.
Фото та  усі секрети приготування з HoReCa bar show🍾
#horecashowlviv2018

Ось незагорами новорічні свята, які не обходяться без міцних напоїв ...

One-Time Message!

Feel free to subscribe our youtube channel to listen best deep house music in the world. Thank you for your support.

Subscribe with the YouTube App!